Nu när vi ska på semester

Då blir det till att göra en stor beställning av skoterkläder från FXR eftersom att de är garanterat bäst på allt när det gäller snygga och funktionella kläder. Vi åker nämligen mycket skoter på semestern nu på vintern och därför känns det viktigt att vara kittade. Man vill dels inte frysa, bli blöt men absolut inte heller bli för varm. Det är helt enkelt svårt att hitta bra kläder som både är snygga och utav bra funktion.

Skoterkläder från FXR är utav allra bästa kvalité. Det finns allt från overaller, jackor, byxor, mössor, något att ha under men även handskar och andra accessoarer. Det är så himla kul att gå in och kika på deras sortiment eftersom att det dessutom finns ett stort sortiment till junior och barn, eftersom jag har två killar hemma som också ska med på semestern. Skoter kläderna passar med andra ord både oss vuxna men även barnen och det är lika populärt oavsett.

Jackorna är min favorit

Det är extra kul att ta del av FXRs jackor eftersom det är jackor som jag även skulle kunna ha till jobbet. Jag brukar nämligen oftast promenera och då är det verkligen toppen att ha en jacka som man kan ha vid andra aktiviteter än just skoteråkningen som vi mest gör på semester. Funktionerna är många och framför allt så kan jag hålla mig riktigt varm och bekväm under min promenad till jobbet.

Men tillbaka till skotersemestern så längtar vi rejält nu eftersom att skoterkläderna har kommit hem. Jag hämtade ut paketet igår och vi testade allihopa våra nya kläder igår kväll direkt. Vi är otroligt nöjda med FXR och jag skulle rekommendera alla att gå in och kika om man ska iväg på någon liknande semester och hoppas ni kommer gilla det lika mycket som oss!