Friluftskepsar, mössor & accessoarer

Något som går bra nu vad vi har märkt är just det som man har på huvudet. Detta i form av specifikt kepsar & mössor från p4h och det som är så himla kul är att vi har ett stort sortiment som jag absolut tror kan nå ut till många där ute som gillar att spendera sin lediga tid ute i naturen.

Dels så finns det jaktkepsar från P4H som egentligen kan vara en helt vanlig keps men som oftast används i kamouflagemönster eller i färger som passar bra in i naturen. Det finns dessutom sådana med lite mer detaljer för synlighetens skull, kanske genom ett orange eller rosa band, vilket förhindrar olyckor.

Om det blir kallare

Mössorna blir ännu mer användbara när det börjar bli lite kyligare ute som egentligen ersätter den klockrena kepsen men som håller dina öron varma. Det finns dessutom mössor med öronlappar och även sådana som är vattentäta. Många utav dem är varmfodrade och du kan helt enkelt välja hur varm mössa du vill ha för just ditt tillfälle i naturen.

Det som är så roligt med kepsar och mössor är ju att man kan ha många olika att alternera mellan vilket verkligen märks i sortimentet hos P4H. Här kan man välja och vraka utan att känna att man behöver utesluta något. Du har kanske inte 8 par jägar-byxor hemma men en mössa kan man helt enkelt inte ha för många av tycker vi.

P4H gör ett klockrent jobb med att sälja mössor och kepsar som dessutom känns up to date och som gör sitt jobb, håller värmen eller kanske håller dig torr. Det är dessutom väldigt kul att se att många i dem olika jaktlagen kommer i likadana mössor eftersom dem allra flesta handlar sina friluftskläder och accessoarer hos P4h.